Naar welke potentiële bewoner gaat Timothy zijn voorkeur uit?

Naar welke potentiële bewoner gaat Timothy zijn voorkeur uit?

Wat denk jij? begint Shelley het gesprek met mede bewoner Timothy. Ik denk die kleine antwoordt Timothy, doelend op Jens. En hij legt verder uit dat zijn voorkeur nu naar Jens uitgaat. Dit omdat hij graag met hem wil samenwerken. Daarnaast vermoedt Timothy dat Jens naar de kant van Timothy en Joaquin neigt, in plaats van naar Brenda. Ik zou het nog even aankijken adviseert Shelley hem. Welke potentiële bewoner vind jij het beste in de groep passen? Of ben je er nog niet helemaal uit? In dat geval kun je dit bericht nog eens doorlezen. Hier stellen de twee nieuwelingen zich uitgebreid aan je voor.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *