Erik wordt verrast met een vitaliteitstest

Erik wordt verrast met een vitaliteitstest

Fieke Fillekes is in Utopia 2 gearriveerd om een zogenoemde vitaliteitstest bij Erik af te nemen. Leuk dat je zo snel kon komen begint Adriaan wanneer de vrouw het terrein op loopt. Hij vertelt dat hij degene is die haar heeft uitgenodigd en het een verrassing is voor Erik. Niet veel later komt Erik aangelopen. Wij gaan een test doen, heb ik begrepen zegt Fieke. Erik is verrast maar lijkt wel voor het idee in te zijn. Samen lopen ze richting de caravan, waar een vragenlijst wordt afgenomen en een aantal metingen worden gedaan. Hierna gaan we een conditietest doen op de fiets vervolgt Fieke. En we sluiten af met wat lenigheid en krachttesten voegt ze eraan toe.

Nog wat later komt naar voren dat de leefstijl van Erik oké is met uitzondering van de sigaretten. Vervolgens wordt de bloeddruk van hem opgemeten. We moeten de test zo nog een keer doen, want er komt naar voren dat je bloeddruk veel te hoog is zegt Fieke. Een paar minuten later blijkt de bloeddruk echter nog steeds te hoog. Het is dan niet verstandig om de fietstest te doen laat ze weten. Erik snapt er niets van, want volgens hem was zijn bloeddruk nooit zo hoog. We kunnen die fietstest toch gewoon doen? Ik ging ook gewoon voetballen voegt hij eraan toe. Maar Fieke ziet dit echter niet zitten. Het is gevaarlijk, er moet een dokter komen die het nog eens kan her testen benadrukt ze. Fieke wil nog wel de lenigheidstest en een aantal krachtoefeningen met hem doen. Zullen hier positievere resultaten uit komen? En hoe gaat het aflopen met de veel te hoge bloeddruk van Erik?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *