Potentiële bewoner Jens voert een strategie uit waarbij hij de bewoners beter leert kennen

Potentiële bewoner Jens voert een strategie uit waarbij hij de bewoners beter leert kennen

Jessie is druk bezig met scheppen en potentiële bewoner Jens besluit om hem te helpen. Hij geeft Jessie ook een aantal tips, zoals dat hij goed door zijn knieën moet gaan om rugpijn te voorkomen. Heb je zin in de komende periode? vraagt Jessie dan. Jens geeft aan dat het best een spannende periode voor hem is. Je moet gewoon lekker je ding doen adviseert Jessie hem.

Tijdens het voorstellen heeft Jens laten weten dat hij met iedereen persoonlijk een gesprek wil. Deze gesprekken moeten plaatsvinden in een voor hen bekende omgeving. Niet veel later na het gesprek met Jessie heeft hij dan ook een gesprek gehad met Christel in de keuken en heeft hij een duik in de vijver genomen met Gerrit. Op deze manier probeert Jens een band op te bouwen met iedere bewoner. Zal deze tactiek voor hem werken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *