Franny wil weten hoe Timothy zal reageren op een positieve test

Franny wil weten hoe Timothy zal reageren op een positieve test

Jessie, Hiske en Merel staan op het terrein wanneer de mannelijke bewoner over Franny begint. Ik heb een positieve zwangerschapstest besteld, vertelt de mannelijke bewoner. Het is belangrijk dat ze dan weet hoe Timothy zal reageren wanneer ze het aan hem laat zien. Merel knikt en stelt voor dat Hiske het plan aan de vrouwelijke bewoonster voorstelt. Jij hebt immers regelmatig diepgaande gesprekken met haar. Hiske ziet wel iets in het plan, maar denkt wel dat Timothy erg kwaad wordt als hij erachter komt. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *