Jessie en Adriaan hebben een stappenteller voor Erik om zo te zorgen voor zijn gezondheid

Jessie en Adriaan hebben een stappenteller voor Erik om zo te zorgen voor zijn gezondheid

Erik ligt op bed wanneer Jessie en Adriaan binnen komen lopen. De mannelijke bewoners maken zich zorgen over zijn gezondheid omdat uit de vitaliteitstest naar voren kwam dat de mannelijke bewoner een te hoge bloeddruk heeft. Hier is het gezondheidswaarborgteam, begint Jessie wanneer hij de caravan betreedt. Wij gaan voor jou zorgen de komende periode. Adriaan knikt en vertelt dat ze een stappenteller voor hem hebben. 10.000 stappen per dag is het minimum. Jessie voegt toe dat Erik ook zou kunnen bijhouden hoeveel water hij drinkt en welk eten hij nuttigt. Ik heb helemaal geen zin in water, zegt Erik. Zal Erik de stappenteller gaan gebruiken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *