Zal Brandon nog de meest fitte bewoner zijn met de komst van Kevin en Jens?

Zal Brandon nog de meest fitte bewoner zijn met de komst van Kevin en Jens?

Niet zo lang geleden is Alex Maas langs geweest in Utopia 2. Hij heeft de bewoner en de gasten die langs zullen komen uitgedaagd om een krachttest te doen. Op dit moment is Brandon nog het meest fit, maar daar kan vanavond verandering in komen. De mannelijke bewoners dagen de nieuwe visumhouders uit om zich te bewijzen. Hoe lang kunnen zij aan de ringen hangen, kunnen zij pull-ups doen en zich op drukken? Kevin gaat als eerst en kan zich zeven keer optrekken. Jens volgt, hij trekt zich zes keer op. Hierna moet Kevin zich opdrukken. Hij moet met zijn borst de vuist van Brandon raken om zo te testen dat hij laag genoeg gaat. In totaal kan Kevin 24 keer opdrukken. Jens drukt 30 keer op. Tijdens de test waarbij de potentiële nieuwe bewoners aan de ringen moeten hangen houdt Kevin het 1:30 minuten vol. Jens is niet zo lang en moet daarom springen om aan de ringen te hangen. Uiteindelijk houdt Jens het 1:13 minuten vol. Dit betekent dat Kevin het bij 2/3 activiteiten beter heeft volbracht dan Jens. Maar hiermee blijkt het ook dat Brandon zijn eerst positie voor nu behoudt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *