Joaquin regelt een consult met Diana Gabriels voor Franny, voor een mogelijke borstvergroting

Joaquin regelt een consult met Diana Gabriels voor Franny, voor een mogelijke borstvergroting

Ongeveer een week geleden maakte Franny tijdens haar pitch kenbaar dat ze graag een borstvergroting zou willen, omdat ze erg onzeker is over dit lichaamsdeel. Hoewel de groep destijds niet koos voor haar idee om geld aan uit te geven, is Joaquin alsnog van plan om het doel van de vrouwelijke bewoonster te realiseren. Hey Diana Gabriels, met Joaquin van Utopia 2, begint de mannelijke bewoner aan de telefoon. Je hebt onze vrouwelijke bewoonsters een tijdje geleden een botox-behandeling gegeven, maar er is hier een vrouwelijke bewoonster die erg onzeker is over haar borsten. Wanneer de mannelijke bewoner is uitgepraat, lijkt Diana wel iets te zien in zijn idee. Ze stelt voor om morgenmiddag langs te komen voor een consult, zodat ze samen met Franny over de behandeling kan praten. Super, dan zien we je morgen, eindigt Joaquin het gesprek. Wat zal Franny van de verrassing vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *