De groep organiseert een welkomstfeest voor potentiële bewoners Jens en Kevin

De groep organiseert een welkomstfeest voor potentiële bewoners Jens en Kevin

Timothy en Jessie staan afgelopen avond op het Utopia 2 terrein terwijl de overige bewoners druk bezig zijn met de voorbereidingen voor een welkoms feestje voor potentiële bewoners Jens en Kevin. Ik ben benieuwd hoe het vanavond gaat lopen, zegt Jessie. Timothy is het met hem eens. Volgens hem is dit een goede test om te zien hoe de potentiële bewoners zich gaan gedragen. We kunnen zien hoelang ze doorgaan en of ze morgen weer bereid zijn om vroeg aan het werk te gaan. Wat later gaat het feest van start. De bewoners hebben zich bij de buitenhaard verzameld en wat hapjes en drankjes klaargezet. Het was een gezellige avond, wat zal deze nieuwe dag allemaal brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *