Adriaan stelt Jens de vraag die op zijn lippen brandt

Adriaan stelt Jens de vraag die op zijn lippen brandt

NAdriaan en Jens zijn deze ochtend al vroeg uit de veren. Nadat ze rustig wakker zijn geworden met een bakje koffie, pakken ze een schep en gaan de twee aan het werk. Even een beetje ochtendgymnastiek, lacht Jens. Terwijl de potentiële bewoner druk in de weer is met scheppen, besluit Adriaan om de vraag te stellen die op zijn lippen ligt. Misschien een hele rare vraag hoor, maar val jij op mannen?,  vraagt Adriaan op de man af. Jens lacht. Nee, zegt hij. Ik val op vrouwen. Adriaan lacht en focust zich weer op zijn werk. En jij?, kaatst Jens de bal terug. Adriaan antwoordt van niet. Ik kan bijvoorbeeld wel zien of ik een man mooi vindt. De bewoners leren elkaar in ieder geval beter kennen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *