Merel heeft een actieve verassing geregeld voor de bewoners

Merel heeft een actieve verassing geregeld voor de bewoners

Al vroeg in de ochtend gaan de poorten van het Utopia 2 terrein open. Het Pretpaleis komt namelijk een stormbaan brengen voor de bewoners. Merel heeft dit als verrassing voor de bewoners geregeld. Echt mooi, zegt Jessie vrolijk. Als de bewoners lucht krijgen van de verrassing, zijn ze er als de kippen bij om zich aan de stormbaan te wagen. Is hij hard genoeg, Merel?, vraagt Jessie als de stormbaan is opgeblazen. Merel lacht. Nee, hij moet echt keihard zijn, reageert ze. Jessie glimlacht en even later springen de bewoners de stormbaan op. Merel heeft ondertussen haar vlogcamera tevoorschijn gehaald. Jessie oppert om straks een wedstrijd te doen op de stormbaan. Wie zal de baan als snelste afleggen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *