Adriaan gebruikt de stormbaan als training voor de bokswedstrijd

Adriaan gebruikt de stormbaan als training voor de bokswedstrijd

Adriaan is nog steeds volop aan het trainen voor de aankomende bokswedstrijd tegen Gerrit. Nu er een enorme stormbaan op het terrein ligt, ziet de mannelijke bewoner zijn kans schoon om de baan te gebruiken om aan zijn conditie te werken. Adriaan vliegt over de baan heen en uiteindelijk wordt hij getackeld door Jessie. Als de mannelijke bewoner zich los heeft geworsteld, staat zijn trainer bovenaan de helling te wachten om te boksen. Nadat Adriaan flink heeft doorgestoten, moet hij weer opnieuw beginnen met de stormbaan. Uiteindelijk is Adriaan helemaal buiten adem, maar hij lijkt de training fantastisch te vinden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *