Timothy en Jessie opperen het idee om een lingerieparty tijdens het boksgala te organiseren, wat zal Shelley hiervan vinden?

Timothy en Jessie opperen het idee om een lingerieparty tijdens het boksgala te organiseren, wat zal Shelley hiervan vinden?

Shelley lijkt weer een lingerieparty te willen organiseren, maar dat ziet Timothy nog niet zitten. Hij vertelt Jessie dat de bezoekersaantallen vorige keer ook tegenvielen en dat ze toen verlies hebben gedraaid. De twee mannelijke bewoners zijn het erover eens dat een lingerieparty gecombineerd moet worden met een ander evenement. Volgens Timothy zou het laten zien van de lingerie makkelijk als entertainment bij de markt kunnen. Jessie oppert om de lingerie tijdens het boksgala te laten zien. Dat is toch veel vetter?, zegt de mannelijke bewoner. Daar is Timothy het mee eens. Gaan we regelen, zegt hij enthousiast. Jessie vindt echter dat de mannelijke bewoner alleen advies aan Shelley moet geven en dat zij er juist energie in moeten stoppen. Niet meer achter haar reet aan lopen, zegt Jessie tegen Timothy. Ik ben benieuwd of ze initiatief gaat tonen. Niet veel later komt Shelley bij de twee mannen staan en bespreken zij het idee met de vrouwelijke bewoonster. Shelley wil echter dat lingerieparty als apart evenement wordt georganiseerd, omdat ze wil dat haar product centraal staat. Timothy reageert dat ze op het boksgala juist een heleboel mensen kan bereiken. Ik ga erover nadenken, zegt Shelley.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *