Timothy polst zijn kansen bij potentieel bewoner Kevin

Timothy polst zijn kansen bij potentieel bewoner Kevin

Timothy zit, na de nominaties, op de bank en dat lijkt hem een beetje zenuwachtig te maken. Als visumhouder Kevin aan het afwassen is, besluit Timothy bij hem pols hoogte te nemen. Wat vind je eigenlijk van de bank?, vraagt de mannelijke bewoner. Terecht? Kevin vertelt dat hij het moeilijk vindt, omdat hij iedereen veel leuker vindt dan hij had verwacht. Natuurlijk met bepaalde dingen die gebeurd zijn, is het wel terecht, legt hij uit. Ik weet in ieder geval dat ik niet naar huis wil, zegt Timothy. Hij vraagt of Kevin hem naar huis zou kunnen sturen. Ik denk dat ik iedereen wel naar huis zou kunnen sturen, reageert Kevin. Niet omdat ik wil, maar omdat het moet. Ik denk jullie alle drie wel een kans hebben. Wie zal er uiteindelijk naar huis worden gestuurd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *