Mike ondervraagt de vrouwen over de verstopte wc

Mike ondervraagt de vrouwen over de verstopte wc

De wc zit verstopt en Mike heeft uitgevonden dat dit door het gebruik van vrouwelijke producten komt. Hij besluit om de vrouwelijke bewoonsters één voor één af te gaan. Ik heb een vriendinnetje gehad en die had altijd een prullenbakje in de wc, begint Mike voorzichtig. Ik weet dat de maandelijkse periodes er altijd zijn. Waar laat jij dat? Christel vertelt dat ze altijd gebruikmaakt van de prullenbak en niets in het toilet gooit. Ik zou niet durven, zegt ze. Mike legt uit dat het riool weer verstopt zit. Even later loopt Mike het huisje van Hiske en Christel in. De mannelijke bewoner vraagt ook Hiske naar het gebruik van vrouwelijke producten. Ik ben iemand die het altijd in de wc gooit, zegt Hiske. Christel lijkt te schrikken. His, waarom?, reageert ze. Mike stelt voor om een prullenbakje te regelen en daar zijn beide dames het mee eens. Is het probleem hiermee verholpen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *