Zal het Jessie lukken om Jens te beïnvloeden in zijn keuze?

Jessie wil dat visumhouder Jens blijft en dit veegt hij niet onder stoelen of banken. Hij is bereid heel veel te doen om de potentiële bewoner in Utopia 2 te houden, maar daar heeft hij wel zijn medewerking voor nodig. Nadat Jens een gesprek heeft gehad met Timothy, is de man van de financiën bang geworden voor zijn plek. Jens heeft het namelijk in het midden gelaten of hij hem naar huis zal sturen of niet. Timothy verkeert hierdoor in een dilemma en hij weet niet meer of hij er slim aan doet om deze jongen in Utopia 2 te laten. Deze zorgen heeft hij ook uitgesproken naar Jessie, die hem op zijn beurt vertelt dat hij zich geen zorgen hoeft te maken. Jessie belooft Timothy dat hij niet degene zal zijn die Utopia 2 zal moeten verlaten. Jessie is namelijk van mening dat hij veel invloed heeft op Jens en hij besluit direct met hem te praten. Wanneer Jens en Jessie samen aan een picknicktafel zitten, vraagt Jessie naar zijn bedoelingen. Jens heeft hem al eerder laten weten dat hij graag met Jessie samen wil werken, maar die samenwerking lijkt er nu eerder te komen dan gedacht. Ik kan je de garantie geven dat je blijft, maar dan moet jij mij de garantie geven dat Timothy blijft, begint Jessie het gesprek. En jij hebt die 100% garantie?, vraagt Jens argwanend. Ja, reageert Jessie resoluut. Jens wil op dit moment niet een belofte maken die hij wellicht later wil verbreken. Vertrouw je me?, vraagt Jessie. Tot op zekere hoogte, antwoordt Jens. Tot slot waarschuwt Jessie hem dat hij mensen tegen hem in het harnas kan jagen, wanneer hij de verkeerde wegstuurt. Ik vertrouw erop dat jij de juiste keuze maakt, sluit Jessie af en hij laat Jens alleen met zijn gedachten achter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *