Jessie vraagt Brenda welke potentiële bewoner zij wil houden en probeert haar keuze te beïnvloeden

Jessie vraagt Brenda welke potentiële bewoner zij wil houden en probeert haar keuze te beïnvloeden

De bewoners beslissen binnenkort welke visumhouder ze graag op het Utopia 2 terrein willen houden. Jessie wil graag dat Jens blijft en hij besluit om Brenda te polsen. Jens of Kevin?, vraagt hij als hij samen met de vrouwelijke bewoonster op een bankje zit. Brenda vertelt dat ze op dit moment voor Kevin zou kiezen, omdat ze vindt dat Kevin hard werkt. Ik denk dat Jens heel veel zegt, maar heel weinig doet uiteindelijk, legt Brenda uit. Jessie denkt echter dat de bewoners Jens goed kunnen gebruiken. Hij helpt wel mee, zegt hij. Hij stond vanochtend al met ons te scheppen. Ik denk dat we ook op zakelijk gebied veel meer gaan hebben aan Jens. Ik zou het heel fijn vinden om iemand als Jens aan mijn zijde te hebben. Daarnaast vertelt dat hij Kevin graag wil bouwen, maar dat er naast Mike genoeg mensen zijn die kunnen bouwen. Denk er nog even over na, zegt Jessie tegen Brenda. Het lijkt erop dat de vrouwelijke bewoonster nu toch begint te twijfelen. Zal ze haar keuze bijstellen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *