Franny past prototypes voor een borstvergroting die ze zou willen

Franny past prototypes voor een borstvergroting die ze zou willen

Franny heeft het er al een paar weken over dat ze een borstvergroting zou willen. Joaquin heeft daarom actie ondernomen en gevraagd of er iemand als verrassing langs wil komen voor haar zodat ze een aantal prototypes kan uitproberen. Franny en de overige vrouwen trekken zich terug in de silo. Om de beurt past Franny de prototypes in een daarvoor gemaakte BH. Ze twijfelt over de maat die ze wil en besluit hier nog even over na te denken. Naast Franny wil ook Lotus kijken hoe een borstvergroting haar zal staan. Ze heeft al vanaf het begin van haar Utopia 2 tijd gezegd dat ook zij graag een borstvergroting wil.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *