Het bezoek van Diana Gabriels voor de borstvergroting wordt flink besproken

Het bezoek van Diana Gabriels voor de borstvergroting wordt flink besproken

Jessie en Timothy lopen over het Utopia 2 terrein wanneer Jessie over Franny begint. Eerst al haar lippen, nu haar borsten.. Straks zijn haar billen, wenkbrauwen en oogleden aan de beurt. Je weet dat als ze hieraan begint het niet meer gaat eindigen voegt hij eraan toe.Timothy knikt maar geeft aan dat hij haar er niet in gaat stoppen. Het is volledig aan haar. Jessie legt op zijn beurt uit dat Timothy in dat geval wel het meisje waar hij verliefd op is geworden steeds meer kwijt zal raken. Je zal dan merken dat ze telkens opnieuw niet tevreden is. Het zelfbeeld zit in je hoofd en niet in siliconen. Timothy legt uit dat hij de borsten van Franny prima vindt maar hij haar niet de zekerheid kan geven die ze nodig heeft. We zullen wel zien hoe het verdergaat benadrukt hij.

Iets verderop zitten Brenda, Merel en Christel in het huisje wanneer Joaquin komt binnengelopen. De borstvergroting was eigenlijk voor Franny bedoeld maar er sprongen een aantal vrouwen als hyena’s bovenop begint hij. En legt uit dat de vrouwen nu een rondleiding aan Diana Gabriels geven, maar Lotus nu vooroploopt. Franny sjokt er een beetje achteraan, terwijl ik dit puur voor haar had geregeld. Ik vind het jammer benadrukt hij. Merel knikt en legt uit dat ze erg kwaad was geworden in het geval dat ze Franny was geweest. Dan ben je geen goede vriendin in mijn ogen eindigt ze. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 41    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *