Joaquin vindt dat Shelley en Lotus het moment van Franny hebben afgepakt

Joaquin vindt dat Shelley en Lotus het moment van Franny hebben afgepakt

Joaquin had een verrassing geregeld voor Franny. Hij weet dat Franny zich vaak onzeker voelt en dat ze graag een borstvergroting zal willen. Joaquin heeft daarom gevraagd of cosmetische chirurgie consulent Diana Gabriels langs wil komen. Wanneer Franny de borstimplantaten aan het passen is, wekt dit ook de interesse van Lotus en Shelley. Deze vrouwen zijn ook benieuwd hoe de borstimplantaten hen zullen staan en pakken hiermee de spotlight van Franny. Franny durft niet goed haar mening te uiten en zat hierna voornamelijk ergens in een hoekje van de silo. Joaquin heeft dit allemaal zien gebeuren en is hier niet over te spreken. Hij vindt het ronduit schandalig van Lotus en Shelley en gaat daarom een gesprek aan met Franny. Terwijl ze een rondje lopen over het Utopia 2 terrein spreekt Joaquin naar haar uit hoe hij deze verrassing voor haar heeft geregeld om haar op te vrolijken. Hij benadrukt dat hij dit regelde voor haar en het niet was bedoeld voor Shelley en Lotus. Ze horen het woordje gratis en ze zitten er als vliegen gelijk bovenop vervolgt hij gefrustreerd. Dit was jouw moment benadrukt hij. Franny geeft aan dat zij het ook wel merkte. Joaquin geeft aan dat het vooralsnog een verrassing is voor Franny. Jij krijgt het of niemand eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 61    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. RUUD at 07:23

    sorry hoor mensen maar voor lotus moet echt een psychiater langs komen hoe zei over de mensen praat maat helemaal die antwoorden van haar dat gaat echt een keertje fout uit lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *