Lotus heeft geen medelijden met Franny

Lotus heeft geen medelijden met Franny

Joaquin heeft Shelley laten weten dat hij het jammer vindt dat zij en Lotus zijn verrassing voor Franny hebben overgenomen. Shelley is hier blijkbaar van geschrokken want ze gaat meteen vragen aan Lotus of dit haar is opgevallen. Wanneer ze haar etend aantreft in de caravan, valt ze met de deur in huis. Vond jij ook dat wij het moment van Franny… Laat het lekker gaan antwoordt Lotus. Het was in ieder geval niet mijn bedoeling gaat Shelley verder. Lotus trekt zich er niet veel van aan maar Shelley begrijpt niet dat Franny hier niet met hen over praat. Lotus denkt dat dit komt omdat dit verhaal haar aangepraat is door Joaquin en dat dit niet haar eigen mening is. Shelley legt vervolgens uit dat Joaquin haar heeft zien kniezen in een hoekje in de silo. Ja, jammer voor d’r antwoordt Lotus wederom zonder begrip voor haar mede bewoner. Het wordt toch wel haar moment, zij is toch degene die het krijgt praat ook Shelley de actie goed.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *