Jessie denkt dat de groep Kevin nodig heeft

Jessie denkt dat de groep Kevin nodig heeft

Jessie en Adriaan zijn bezig met scheppen wanneer Kevin langsloopt. Waar is je aantekeningen map roept de potentiële bewoner. Schrijf je er niets in? De potentiële bewoner schudt zijn hoofd. Hij legt uit dat hij de map wel belangrijk vindt maar eerst wil laten zien wat hij nu kan doen voor hij nadenkt over de toekomst. Daarbij had ik de map met potentiële bewoner nummer twee, wat ik jammer vond grapt hij. Dat was wel een weloverwogen keuze geeft Jessie toe. En legt uit dat Kevin in eerste instantie niet zijn eerste keuze was. Ook nu denk ik niet dat jij bent wat wij nodig hebben, daar ben ik heel open in. De potentiële bewoner knikt en laat weten dat hij die mening mag hebben. Als jij je beter voelt bij Jens, moet je voor hem gaan. Hoe zullen de andere bewoners denken over de twee potentiële bewoners?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Andre at 10:23

    Het wordt net als Utopia 1 weer de jessie show jammer te veel aandacht voor deze man die alleen maar aandacht wil en iedereen moet doe wat HIJ wil dit verpest het programma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *