Hoe zal Timothy reageren op de grap die Jessie uit wil halen?

Hoe zal Timothy reageren op de grap die Jessie uit wil halen?

Jessie en Adriaan waren afgelopen avond aan het werk wanneer Timothy voorbij komt lopen. Hé, hij heeft zijn gele jas niet aan, merkt Jessie op. We kunnen ‘m bedrukken met het Team Jessie logo. Adriaan grinnikt, maar twijfelt of hij er wel bij betrokken wil zijn. Het idee vind ik te gek, maar ik wil liever niet aan andermans spullen zitten. Jessie knikt en stelt dan voor om er een Money Machine logo op te doen. Ik vind het leuk, maar kan er niet aan meedoen, antwoordt Adriaan nogmaals. Jessie begrijpt hem, maar is alsnog van plan om de jas te bedrukken. Waarschijnlijk is hij één dag boos en kan hij er later om lachen.

Even later heeft Jessie al verschillende bewoners op de hoogte heeft gebracht van zijn grap. Ook Franny heeft de mannelijke bewoner betrapt terwijl hij bezig was met plotteren en besluit direct om Timothy in te lichten. Controleer je jas wanneer je ‘m aan gaat doet, begint de vrouwelijke bewoonster wanneer ze het huisje inloopt. Jessie en Joaquin hebben er iets mee gedaan. De vrouwelijke bewoonster vertelt dat ze aan het wachten was bij het rookhok en de mannen heel stiekem zag rennen. Ze vertelden dat ze jouw gele jas zochten om er iets op te plotteren, namelijk Money Machine. Timothy is verrast. Zolang er maar geen Team Jessie opstaat, zegt hij grinnikend. De mannelijke bewoner grapt dat hij wel een Money Machine is en zich voorneemt om voortaan zijn zwarte jas te dragen. Ik vind deze toch mooier en fijner. En anders kan ik mijn cadeaubon van 50 euro nog aan een nieuw exemplaar besteden. Wat vind jij van de reactie van Timothy?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *