Merel vraagt Jens het hemd van zijn lijf in haar nieuwe vlog

Merel vraagt Jens het hemd van zijn lijf in haar nieuwe vlog

Afgelopen avond liep Merel over het terrein met haar vlog camera. Goedenavond, je bent weer op weg met de panter, begint de vrouwelijke bewoonster vrolijk. Ik ben op zoek naar Jens omdat ik hem wil ondervragen over zijn liefdesleven. Waar valt hij op en heeft hij relaties gehad? Even later loopt Merel samen met de potentiële bewoner over het terrein. Vertel eens, waar val je op?, begint ze. Jens glimlacht. Ik heb niet echt relaties gehad, maar wel veel scharrels, antwoordt hij. Ook geeft de visumhouder aan dat hij op vrouwen valt en het hem niet veel uitmaakt hoe iemand eruitziet. Ik vind het vooral belangrijk dat iemand iets te melden heeft en we samen goed kunnen babbelen. Merel knikt en geeft toe dat ze dit ook erg belangrijk vindt. Is er dan iemand hier in Utopia 2 waar jouw voorkeur naar uitgaat? Jens lacht. En waar zit jij op de schaal van intelligentie?, kaatst hij terug. Merel vertelt direct dat zij aan de hoge kant zit wat dat betreft. Ik zie mezelf als de slimste vrouw van Utopia 2. Jens grinnikt. Ja, dan ga ik natuurlijk voor de panter. Maar ik weet niet of ik de concurrentie met al die mannen aan zou kunnen. Even later gaat de visumhouder toch serieus in op het onderwerp. Christel en Hiske vallen niet in mijn marges qua leeftijd. Ook heb ik respect voor relaties, dus Brenda en jij zijn het ook niet. Volgens Jens zitten de rest van de vrouwelijke bewoonster wel een beetje onder de plak. Merel knikt, maar vertelt dat Shelley wel weer vrijgezel is. We hebben dus het antwoord, eindigt Merel. Qua intelligentie val je op de panter, maar qua persoon is het Shelley? Jens knikt. En we zijn tienduizend stappen verder. Zal het wat kunnen worden tussen Jens en Shelley?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *