Jessie overweegt zijn boot te verruilen voor de Mongoolse tent

Jessie overweegt zijn boot te verruilen voor de Mongoolse tent

Joaquin en Jessie liepen afgelopen avond over het terrein wanneer de Mongoolse tent ter sprake komt. Stel je gaat naar huis, geef je de tent dan aan Gerrit?, vraagt de mannelijke bewoner. Joaquin knikt. Natuurlijk, daar sta je toch wel achter? Jessie legt uit dat hij erover zit te denken om dan bij hem te gaan wonen. Ik ga in ieder geval een paar dagen daar proefslapen. De mannelijke bewoner denkt erover na om de boot in dat geval aan Mike en Lotus te geven. Ik heb het al aan hem voorgesteld en hij stond er in principe wel voor open. Joaquin knikt. We gaan wel zien hoe het allemaal loopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *