Christel is klaar met de bemoeienissen rondom Erik en zichzelf

Christel is klaar met de bemoeienissen rondom Erik en zichzelf

Er gaan veel geruchten rondom een affaire tussen Erik en Christel. Christel is al vanaf het begin duidelijk geweest dat zij niets op het gebied van liefde van Erik wil. Nu Erik ziek op bed ligt, heeft Adriaan gevraagd aan Christel of zij een ontbijtje kan maken voor Erik, maar dit komt er bij Christel niet in. Ik zit er niet op te wachten dat je je er mee bemoeit, zegt Christel boos tegen Adriaan. Adriaan legt uit dat hij het bedoelt als vriendschap en er geen kwade bedoelingen mee heeft. We zijn geen kleine kleuters, geeft Christel aan, ik vind het niet fijn. Adriaan probeert uit te leggen dat hij het niet zo bedoelde, het was een normaal idee. Zullen de twee elkaar begrijpen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *