De dokter komt langs voor Erik en Hiske, zullen zij zich beter gaan voelen?

De dokter komt langs voor Erik en Hiske, zullen zij zich beter gaan voelen?

Al vroeg komt de dokter het terrein op, omdat Erik en Hiske hem nodig hebben. Wanneer de dokter binnen komt begint hij met Erik. Erik legt uit dat hij al lang last heeft van spierpijn en zich niet fit voelt. De dokter voert wat testjes uit en besluit dat het beter is even wat bloed af te nemen. Na Erik is Hiske aan de beurt. Hiske heeft gisteren een klap gemaakt met haar voet en heeft daarom veel pijn. De dokter geeft aan dat Hiske rustig aan moet doen, maar wel moet blijven lopen op haar voet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *