Hiske en Erik hebben een goed gesprek

Hiske en Erik hebben een goed gesprek

Christel heeft Adriaan vandaag aangesproken omdat zij het niet leuk vond dat hij liep te pushen tussen hen. Nu Hiske en Erik samen op het bankje zitten geeft Hiske hem een tip. Het lijkt haar handig dat Erik voortaan aan Adriaan aangeeft als hij iets niet leuk vindt. Erik laat op zijn beurt weten dat hij niets van Christel wil. Het wordt nu gepusht benadrukt hij. Hiske zegt dat het op een kinderachtige manier gebeurd. Jullie zijn twee volwassenen, ik vind het zonde voegt ze eraan toe. Ik zal wat duidelijker zijn naar mensen besluit Erik.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *