Potentiële bewoners Jens en Kevin weten nog niet wie de favoriet is

Potentiële bewoners Jens en Kevin weten nog niet wie de favoriet is

Jens en Franny zitten samen te praten over van alles en nog wat totdat Franny vraagt naar Jens zijn gevoel rondom Utopia 2.  Jens legt uit dat hij heel graag wil blijven maar dat het er nog om gaat spannen. Potentiële bewoner Kevin is volgens Jens namelijk ook een goede kansmaker. Ik merk dat hij in praktische zin meer kan gaat Jens verder tegenover Franny. Franny houdt zich nog even stil. En ik merk dat ik meer een financieel en organisatorische rol aanneem vervolgt Jens zijn verhaal. Franny begrijpt zijn uitleg en snapt dat de twee goed hun best doen om te blijven. Ook zij vindt de keus nog lastig. Wie maakt er volgens jou de meeste kans om in Utopia 2 te mogen blijven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *