De bewoners krijgen een workshop Tai Chi en een lesje stylen

De bewoners krijgen een workshop Tai Chi en een lesje stylen

27 januari is de Chinese nieuwjaarsmarkt in Utopia 2 en om hier alvast voor in de stemming te komen, hebben de bewoners iets leuks georganiseerd. Er komen mensen binnen die een Tai Chi workshop komen geven. Tai Chi is een Chinese bewegingskunst en Christel zou deze kunst graag willen laten zien aan de bewoners. Alle vrouwen krijgen vervolgens mooie kleding aan, welke wordt gebruikt bij Tai Chi. Zouden de bewoners deze kunst ook laten zien op de Chinese markt?

Nog wat later komt er nog meer bezoek in de mini samenleving. Een aantal vrouwen komt langs om de vrouwelijke bewoners een lesje stylen te geven. Wanneer de vrouwen de poort betreden, komen Gerrit en Joaquin direct kijken wat er aan de hand is. Ik heb een noodoproep gedaan legt Merel hen uit. En voegt eraan toe dat ze op zoek was naar mensen die haar konden helpen om de dames in Utopia 2 er verzorgder uit te laten zien. Het team van visagisten en stylisten gaat ons helpen om de dames te stylen en leert hen ook zichzelf op te maken. De mannen zijn enthousiast. Goed gedaan. Ben jij ook benieuwd hoe de dames er uit zullen gaan zien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *