Jessie wil de vrouwen verplichten make-up op te doen

Jessie wil de vrouwen verplichten make-up op te doen

Joaquin en Gerrit zitten in de Mongoolse tent wanneer Jessie binnen komt lopen. Hebben jullie de vrouwen al gezien vraagt hij nieuwsgierig. De mannen knikken. Het ziet er een stuk beter uit voegt Gerrit eraan toe. Jessie is het met hem eens en vertelt dat hij aan de stylisten heeft gevraagd of ze de vrouwen kunnen leren hoe ze deze look in twintig minuten kunnen realiseren. Ik heb ook besloten dat het gewoon bij de werktijd mag horen, bijvoorbeeld van negen tot halftien. Als jullie morgenochtend een rondje maken, kunnen jullie ook direct kijken of ze zichzelf opmaken voegt hij eraan toe. En stelt voor om verplichte make-up in te voeren. Goed idee reageert Joaquin. Dan krijgen ze ook een waarschuwing als ze zichzelf niet hebben verzorgd. Wat vinden jullie van dit plan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *