Adriaan wil Erik helpen aan een betere gezondheid

Adriaan wil Erik helpen aan een betere gezondheid

Erik en Adriaan lopen over het Utopia 2 terrein wanneer Adriaan over de gezondheid van zijn mede bewoner begint. Ben je tevreden zoals het nu gaat? Erik schudt zijn hoofd. Nee, eigenlijk niet zegt hij. Adriaan knikt en laat weten dat hij hem graag wil helpen. En stelt voor om dagelijks een gezond ontbijt voor hem te maken, waarna de bouwer zelf mag kiezen of hij de rest van de dag wel of geen dierlijke producten wil gebruiken. Je hoeft het van mij maar tien dagen vol te houden in combinatie met de stappenteller en dan gaan we eens kijken hoe je je erna voelt. Erik is er wel voor in. Zal hij zich binnenkort beter gaan voelen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *