Franny heeft geregeld dat Christina Curry langskomt in Utopia 2

Franny heeft geregeld dat Christina Curry langskomt in Utopia 2

Christel en Franny zitten afgelopen avond op de schommel wanneer de Franny iets leuks vertelt. Aanstaande zondag komt Christina Curry begint ze haar verhaal. En legt uit dat het haar leuk lijkt om een kring in de silo te maken met het schilderij erbij, zodat ze haar verhaal kan doen. Ik ga me echt blootstellen, want ik denk dat dit goed is voor mijn verwerking. Erna kan ik tips aan haar vragen voegt ze eraan toe. Christel reageert enthousiast. Wat goed van je, zij is echt heel leuk benadrukt ze. Franny legt daarna uit dat ze graag het taboe rondom depressie wil verbreken. Ik wil dat het bespreekbaar wordt en ik ben benieuwd naar het verhaal van Christina. Wat zal de rest van de groep ervan vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *