Merel heeft onenigheid met Jessie over wijn

Merel heeft onenigheid met Jessie over wijn

Brenda heeft afgelopen avond alle vrouwelijke bewoners bij elkaar geroepen om een meidenvond te starten. Ze heeft de muziek al aangezet en voor wat drankjes gezorgd. Wanneer wat later ook Merel zich bij de dames aansluit, merkt ze op dat de flessen wijn van afgelopen week niet aanwezig zijn. Ze besluiten direct om Jessie ernaar te vragen.
Jessie, ik wil de wijn die we nog over hadden begint ze wanneer ze hem op het Utopia 2 terrein ziet. Het is vrijdagavond, dus dan mogen we best wat drinken voegt ze eraan toe. Jessie vertelt op zijn beurt dat de flessen wellicht nog achter de caravan staan. Even later vindt het tweetal een krat met flessen wijn. Deze zijn allemaal nog dicht merkt Jessie op. We kunnen het beter bewaren voor de evenementen benadrukt hij. Merel is het niet met hem eens en legt uit dat de flessen eigenlijk bedoeld waren voor Kerstmis en Oud en Nieuw. Daarnaast was er nog een andere krat met flessen die al open waren, waar is die gebleven? Jessie haalt zijn schouders op. Een leuke avond kan toch ook zonder drank? Gefrustreerd loopt Merel weg. Laten we hopen dat de rest van de avond gezellig verloopt!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 47    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 15:44

    Alweer die drank, kunnen ze nou echt niet zonder? Ik ben benieuwd hoe deze meiden leven buiten de poort? Het kan ook gezellig en leuk zijn zonder drank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *