Potentiële bewoner Kevin houdt een speech tegenover de groep

Potentiële bewoner Kevin houdt een speech tegenover de groep

Potentiële bewoners Jens en Kevin zijn een aantal dagen geleden binnen gekomen en strijden voor een plekje in Utopia 2. De bewoners zijn op deze nieuwe dag bij elkaar gekomen en Kevin maakt daarom gebruik van de gelegenheid om iets mede te delen aan de groep. Het is mij opgevallen dat jullie behoefte hebben aan iemand die een visie heeft begint Kevin tegen de groep. En legt uit dat hij deze vier dagen graag laat zien wat hij met zijn handen kan maar heeft gemerkt dat de groep behoefte heeft aan een lange termijn visie. Daarom wil Kevin graag zijn idee speechen. Kevin zou graag een zeecontainer om willen bouwen tot een lunchroom. De bewoners stellen vervolgens kritische vragen aan de potentiële bewoner nadat hij zijn idee heeft uitgelegd. Hoe zal dit idee bij de bewoners vallen? En krijgt Kevin de kans om dit idee daadwerkelijk uit te voeren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *