Mike en Hiske hebben een goed gesprek over geld

Mike en Hiske hebben een goed gesprek over geld

Hiske en Mike zoeken elkaar op om het over de financiën te hebben. Hiske vertelt dat mensen geluk halen uit geld. Mike vraagt zich af of mensen die geen geld verdienen, wel dingen mogen bestellen om zich gelukkig te voelen. Dat is dus een hele goede vraag en ik weet niet welke kant het opgaat reageert Hiske. Mike denkt dat mensen niets meer mogen bestellen als ze geen geld verdienen. Gisteren hoorde ik als het maar in ons voordeel is legt hij verder uit. Dus elke stap die ik zet, moet in het voordeel zijn van Utopia en niet voor mezelf benadrukt hij. Hiske vertelt daarna op haar beurt dat er op dit moment een aantal dingen scheeflopen. Ze voegt eraan toe dat er bijvoorbeeld wordt gekeken naar een borstvergroting, terwijl de silo nog niet eens af is. En vertelt dat er vooral verdiend wordt aan de trainingspakken van Jessie en de ukeleles van Lotus. Voor de rest wordt er helemaal niet zoveel geld verdiend zegt ze. Mike vraagt zich af dat als hij het meeste geld zou verdienen, hij ook het meeste te zeggen heeft. Hiske denkt van wel. Als je hier veel geld verdiend, heb je hier meer voor het zeggen reageert ze. Volgens haar lopen veel mensen achter Jessie en de drie musketiers aan omdat ze zelf geen standpunt voor zichzelf in kunnen nemen. Mensen zullen centraal niet voor iets anders kiezen, want ze zijn bang dat hun stoelpoten onder ze vandaan gezaagd worden eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *