Jessie spreekt Timothy aan over hoe het er nu met de boekhouding voorstaat

Jessie spreekt Timothy aan over hoe het er nu met de boekhouding voorstaat

De ‘bewoners hebben een aantal dagen terug een verontrustende mail ontvangen. In deze mail werd er met klem gevraagd om de boekhouding in orde te maken en de ontbrekende stukken aan de afzender door te geven. De bewoners riskeren anders een boete van de Belastingdienst. Timothy is vervolgens aan de slag gegaan met de boekhouding en Jessie vraagt vandaag hoe het ervoor staat. Überhaupt met de boekhouding ben je ellendig lang bezig zegt Jessie. Vandaag gaan we dit gewoon af krijgen reageert Timothy. Zal Timothy vandaag alles op orde krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *