Heeft Jessie het plan om Timothy weg te krijgen van de financiën?

Heeft Jessie het plan om Timothy weg te krijgen van de financiën?

Timothy is druk bezig om de financiën op orde te krijgen. Toen Joaquin in de silo stond, heeft hij iets opgevangen van Jessie. Joaquin brengt verslag uit in de caravan. Ik heb iets gehoord begint hij tegen Franny. En wil het wel tegen haar vertellen maar dan moet ze beloven dat ze echt haar mond zal houden. Daar stemt Franny mee in. Jessie is een plannetje aan het bekokstoven om Timothy van de financiën af te zetten gaat Joaquin verder. Hij heeft alles in stilte nagekeken en hij had wat fouten gezien voegt hij eraan toe. Toch lijkt Joaquin het niet helemaal zeker te weten. En dan wil Jessie op de finance vraagt Franny. Joaquin denkt van wel. Apart reageert Franny. Ik ben benieuwd wanneer Timothy het zelf te horen krijgt voegt ze eraan toe. Zal  Jessie daadwerkelijk zijn plan uitvoeren en Timothy van de financiën weg proberen te krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *