Lotus wil ook haar borsten laten vergroten

Lotus wil ook haar borsten laten vergroten

Deze week is Diana Gabriëls bij Franny langsgekomen om te praten over een eventuele borstvergroting. Franny lijkt niet de enige vrouwelijke bewoner die nadenkt om iets aan haar borsten te laten doen. Ik heb er altijd al over nagedacht zegt Lotus. Als het tot de mogelijkheden behoort, dan zou ik het wel graag willen voegt ze eraan toe. Toch twijfelt Lotus nog dit in verband met de hygiëne op het Utopia 2 terrein. Shelley denkt op haar beurt dat het beter is om te wachten totdat er een douche in de silo is gebouwd. Wat zal Lotus uiteindelijk beslissen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *