Jessie gaat verhaal halen, er is aan een paar honderd euro te veel boodschappen gehaald

Jessie gaat verhaal halen, er is aan een paar honderd euro te veel boodschappen gehaald

Het is Jessie opgevallen dat er veel boodschappen worden meegenomen naar de huisjes. Ik begrijp dat het lekker makkelijk is zegt Jessie tegen Merel en Hiske. Volgens hem worden er daardoor te veel boodschappen besteld. Merel laat weten dat dat altijd van het zakgeld betaald wordt en dat het de taak van de mensen op de financiën is om dit bij te houden. Jessie besluit om Timothy aan te spreken, omdat hij zich bezighoudt met de financiën. Deze week is er voor een paar honderd euro te veel aan boodschappen gehaald begint Jessie. Dat is 800 euro per maand en 9600 euro per jaar voegt hij eraan toe. Timothy lijkt het te begrijpen. Dat is inderdaad heel veel geld reageert hij. Jessie vertelt daarna dat Timothy beter nog even niet met Merel en de andere bewoners kan gaan praten. Volgens hem is het verstandig om eerst een goede aanpak te bedenken. Zal Timothy de bewoners aanspreken op de boodschappen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *