Gerrit is vrijwel zeker dat hij de bokswedstrijd gaat winnen, hij laat zich niet intimideren

Gerrit is vrijwel zeker dat hij de bokswedstrijd gaat winnen, hij laat zich niet intimideren

Over een aantal weken organiseren de bewoners een boksgala, waarbij Gerrit en Adriaan het tegen elkaar op gaan nemen. Beide bewoners zijn al druk in training en Gerrit lijkt vrij zeker van zijn zaak. Ik laat me niet zo snel intimideren zegt hij. Zeker niet door een Adje, die vegan is en een sprietje is voegt hij eraan toe. Brandon vraagt of Gerrit wel de ring in durft tegen Adriaan. Gerrit moet lachen. Ik sla hem het licht uit de ogen zegt hij zelfverzekerd. Joaquin glimlacht. Hoe mooi zou het zijn als die luie student Adje, de vegan die elke dag sport, met de grond gelijk maakt voegt hij eraan toe. Waar is de vegan machine? Op de grond. Wie gaat er volgens jou de bokswedstrijd winnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *