Brenda vindt Lotus positief veranderd

Brenda vindt Lotus positief veranderd

Brenda en Lotus hebben voor de stemronde vaak ruzie met elkaar gehad. Ondertussen lijkt de spanning uit de lucht maar Brenda spreekt Lotus voor de zekerheid toch even aan. Ik ben benieuwd hoe jij daarover denkt begint ze als met Lotus over het Utopia 2 terrein loopt. Ik vind je positief veranderd voegt Brenda eraan toe. Volgens Lotus lacht ze weer en is ze niet zo schreeuwerig meer. Ik ben zelf ook een stapje terug gaan nemen vertelt Lotus. Toch heeft Brenda het gevoel dat ze niet echt veranderd is. Ik vind je echt een stuk rustiger zegt Lotus. Ik heb helemaal niks tegen jou. De twee praten nog even verder en uiteindelijk gaan ze ieder hun eigen weg. De spanning lijkt definitief de lucht te zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. RUUD at 09:42

    Lotus meisje je moet toch eens langs een psychiater want eerst zo en dan weer iets anders.
    Brenda heeft haar helemaal door en heeft het wel eens aangeven dat ze daar na toe moet, wat ze allemaal heeft meegemaakt, wat ze allemaal heeft gezegd. in Utopia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *