Timothy wil geld begraven

Timothy wil geld begraven

Timothy is genomineerd en dus bestaat de kans dat hij naar huis wordt gestemd. Hij heeft nog behoorlijk wat eigen geld en Lotus vraagt zich af wat hij hiermee gaat doen. Ik denk dat ik wel al weet wat ik met mijn geld ga doen zegt Timothy met een glimlach. Ik ga het begraven en dan ga ik lekker kijken hoe jullie aan het zoeken zijn. Ik laat wat schatkaarten achter voegt hij eraan toe. Wat later vertelt Timothy zijn plan tegen Jessie. Vanavond ga ik de schatkaart maken lacht Timothy. Hij is van plan om het geld vanavond ook al te begraven. Ik vind het een leuk idee antwoordt Jessie en Timothy loopt glimlachend weg. Reken maar dat Adriaan en ik dat geld morgenochtend al gevonden hebben zegt Jessie tegen zichzelf. Zal het plan van Timothy echt doorgaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 16:58

    Jammer hij kan het beter aan iemand anders gewoon geven als de dag komt dat hij Utopia moet verlaten. Het is nu nog helemaal niet zeker dat hij weg moet. Ik hoop dat Brenda weg moet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *