Jessie vertelt Adriaan over het geld van Timothy en heeft een plan

Jessie vertelt Adriaan over het geld van Timothy en heeft een plan

Timothy heeft tegen Jessie verteld dat hij zijn geld wil begraven als hij naar huis wordt gestemd. Timothy vindt het namelijk erg leuk om te kijken hoe de bewoners dan op zoek zijn naar zijn geld. Als Jessie het plan van Timothy heeft gehoord, besluit hij om direct Adriaan in te lichten. Hij gaat het dus vannacht begraven legt Jessie aan hem uit. Het zou geweldig zijn dat als morgen iedereen wakker wordt, wij het geld al hebben voegt hij eraan toe. Jessie wil de kuil dan weer dichtgooien. Als hij mag blijven en hij wil het geld maandag weer opgraven, dan ligt het er niet meer lacht Jessie verder. Dan gaan we het niet opmaken maar dan gaat hij wel in paniek raken verzekert hij. Adriaan springt enthousiast in de lucht. Zullen we het gewoon doen vraagt hij door het dolle heen. Daar stemt Jessie vrolijk mee in. Zullen de twee het geld vanavond al vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *