Franny is bang dat Timothy weggestuurd wordt en Utopia 2 moet verlaten

Franny is bang dat Timothy weggestuurd wordt en Utopia 2 moet verlaten

Franny ligt afgelopen avond huilend in bed. Ze vreest voor het ergste. Ze denkt dat haar vriend Timothy er met de stemmingen uit zal gaan. Timothy houdt op zijn beurt zijn hoofd nog koel. Doordat hij hard heeft gewerkt aan de financiën en steun krijgt van zowel Mike als Jessie, lijkt het alsof hij zich heeft bewezen. Toch denkt Franny dat het niet genoeg is maar naast Timothy, probeert ook Mike Franny te troosten. Niet huilen zegt Mike wanneer hij naar Franny toe loopt. Zal Franny kalmeren of zijn haar vermoedens terecht?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 38    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *