De bewoners uit Utopia 2 doen een speurtocht en kunnen daarmee geld verdienen

De bewoners uit Utopia 2 doen een speurtocht en kunnen daarmee geld verdienen

De bewoners zijn afgelopen avond met z’n allen op zoek naar het verstopte geld. Timothy heeft namelijk samen met Jessie geld verstopt. Twee maal vijftig euro, dat is waar de bewoners naar zoeken. De vinders mogen het geld hebben. Het idee hierachter is om uiteindelijk geld te besparen. Franny is samen met Kevin op zoek en gebruiken daar de hints voor. Na een aantal goede pogingen komen ze steeds een stap verder. De kleinste Utopiaan leest Kevin voor. Franny denkt gelijk aan Adriaan zijn insectenhotel. Ook kijken ze bij de koffiezetapparaat, wanneer ze een andere hint lezen. Hier komen alle Utopianen bij elkaar. Na een tijdje zoeken vindt Franny de eerste vijftig euro. Ze geeft het aan Timothy. Ook Hiske slaagt in de opdracht en vindt het geld. Zij overhandigt dit weer aan haar vriendin Christel. Al met al hadden de bewoners dus een leuke avond.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 17:00

    ik heb net een bericht geschreven over dat geld ik was in de veronderstelling dat het geld van de BV was, maar het was Tim zijn eigen geld. Jammer dat hij er zo mee omgaat hij kan het beter aan iemand geven als hij inderdaad weggestemd wordt. Het is nog helemaal niet zeker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *