Jessie geeft een compliment aan potentiële bewoner Kevin

Jessie geeft een compliment aan potentiële bewoner Kevin

Vandaag is een spannende dag voor de potentiële bewoners Jens en Kevin. De twee mannen horen vandaag wie van de twee mag blijven in Utopia 2 en wie er de mini samenleving moet verlaten. Kevin is al vroeg uit de veren en dit valt ook Jessie op. Wanneer de twee heren elkaar tegen komen, spreekt Jessie zijn mening uit over Kevin. Je bent een toffe gozer, je bent goed bezig geeft hij aan. Kevin lijkt duidelijk blij te zijn met dit compliment en geeft Jessie een schouderklopje. Zal Jessie Kevin in Utopia 2 willen houden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Jojo at 15:29

    Er klopt hier wel meer niet. Alles word geplaatste maar als ik iets verkeerds over Timothy zeg dan wordt dit niet geplaatst.
    Ik denk dat Timothy het zoontje, neefje of weet ik wat van iemand van de productie is…of een acteur.

  2. Corry at 12:33

    Ik heb zojuist tijdens de stemmingen de stream afgezet, en wil dan ook niet meer kijken wat een doorgestoken kaart en vriendjes politiek. Alles al van tevoren bepaald dat was heel erg duidelijk, toen Timothy voor de stemmingen nog rondjes ging lopen met Jens. Het lag er heel erg dik bovenop ook de uitspraken die Timothy deed tegen Jens!! Kevin heeft niet eens een eerlijke kans gekregen! Dit is verre weg een Utopia ze mogen ermee stoppen. Ik ben kijker geweest vanaf het eerste uur al vanaf Utopia 1, maar dit is in mijn ogen geen Utopia en ook geen spel meer. Hier zijn geen woorden voor je weet al van te voren wie er naar huis gaat. In dit geval gaat zeker te weten Joaquin morgen naar huis! Ik ga heb mijn lidmaatschap al opgezegd, en ga mijn abonnement om te streamen ook opzeggen. Ik ben er helemaal klaar mee!!! Ik wil me verder hierover niet uitlaten, want dan zou er grof taalgebruik uit komen en daar pas ik voor! Op deze wijze gaan ze steeds meer kijkers verliezen en terecht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *