Jens wordt vaste bewoner van Utopia 2

Jens wordt vaste bewoner van Utopia 2

Potentiële bewonwrs Jens en Kevin hebben vier dagen geleden Utopia 2 betreden. De twee hebben zichzelf vier dagen lang kunnen bewijzen maar nu is het moment daar om een besluit te nemen wie er mag blijven. De bewoners verzamelen zich in de silo om hun stem uit te brengen. Mike begint met het openen van de zwarte envelop. Hier zitten de twee stemmen van de paspoorthouders in. Hierop is te lezen dat de paspoorthouders Kevin willen houden. Na de papsoorthouders is het de beurt aan de bewoners zelf. Kevin en Jens verlaten de silo om de rest van de groep wat privacy te geven. Brenda stemt ervoor om Kevin hier te houden, omdat zij de potentiële bewonwr veel heeft zien doen de afgelopen vier dagen. Erik geeft aan het een moeilijke beslissing te vinden maar kiest uiteindelijk toch voor Jens. Ook Shelley kiest voor Jens omdat ze denkt dat ze hem goed kunnen gebruiken in Utopia 2. Na Shelley is Jessie aan de beurt en hij kiest voor Jens. Adriaan besluit te stemmen op Jens, net zoals Joaquin, Gerrit, Franny en Timothy. Christel geeft aan dat zij voor Kevin kiest omdat hij zich de afgelopen dagen veel open heeft gesteld. Ik heb gekozen voor iemand die allround is geeft Hiske aan en stemt daarmee op Kevin. Ook Merel heeft besloten te stemmen op Kevin, omdat ze te weinig van Jens heeft gezien. In Utopia hebben we momenteel meer aan Jens geeft Lotus aan. Brandon heeft besloten om voor Kevin te kiezen. Ik ga voor Jens, omdat hij op zakelijk gebied iets kan toevoegen aan Utopia geeft Mike aan. Hiermee is er besloten dat Jens in de mini samenleving mag blijven en Kevin Utopia 2 moet verlaten. Nadat de bewoners hebben besloten, roepen zij Jens en Kevin weer bij de groep. Mike gaat tussen de twee mannen staan. Wij hebben gekozen voor een bewoner die Utopia 2 verder gaat brengen en waarvan we denken in het zakelijke gebied ondersteuning te krijgen en daaorm gaat onze keuze naar Jens.  Jens is enorm blij met dit nieuws en lijkt duidelijk opgelucht.

Kevin lijkt niet blij te zijn met dit nieuws en begint gelijk met het inpakken van zijn kist. Hij geeft aan dat hij de keuze van de bewoners niet helemaal begrijpt. Ik heb niet het goede instinct gehad geeft Kevin aan. Merel, Brandon, Hiske en Brenda lopen met hem mee naar het huisje, waar hij zijn ongenoegen uit. You will see sluit Kevin af. Nadat hij alles heeft ingepakt en een korte speech heeft gegeven, loopt hij snel de mini samenleving uit. De bewoners geven Kevin een luid applaus, waarnaar hij de poort verlaat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 246    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ruud at 15:18

    Ik denk nu dat Brenda de uitgaat zal dit erg jammer vinden, ,maar als hij slim is gooit hij Timothy de uit zoals de hebben gestemd thuis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *