Jens en Christel praten over het vertrek van Kevin

Jens en Christel praten over het vertrek van Kevin

Jens en Christel lopen over het Utopia 2 terrein wanneer ze over het vertrek van Kevin begint. Hij was heel erg een gevoelsmens begint ze. Daar hou ik heel erg van voegt ze eraan toe. En legt uit dat ze echt nog moet zien van Jens allemaal in huis heeft. Kevin heeft zich heel kwetsbaar opgesteld met het doen van zijn presentatie, want er waren ook bewoners die er negatief naar keken. Ik vind het knap van hem.Wat vind jij van Kevin zijn vertrek?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *