Jessie, Mike, Gerrit en Joaquin praten over nieuwste bewoner Jens

Jessie, Mike, Gerrit en Joaquin praten over nieuwste bewoner Jens

Mike, Gerrit en Joaquin staan op het Utopia 2 terrein wanneer Jessie komt aangelopen. Morgen begint er een nieuw hoofdstuk zegt hij. Dan is alles anders. Mike knikt en denkt dat de vijf bewoners die voor Kevin gingen niet zo blij zijn met het besluit. Als ik Jens een beetje help, denk ik wel dat we op de langere termijn meer aan hem hebben zegt Jessie. Maar hij heeft het ook in zich om het op te fokken voegt hij eraan toe. Joaquin is het met hem eens. Het kan beide kanten op benadrukt hij. Als ik mijn best doe om iemand hier te houden en hij stelt me teleur, dan zorg ik er wel voor dat hij er over twee maanden weggaat gaat Jessie verder. Op dat moment loopt Jens voorbij die zijn woorden opvangt. Ik hoop dat ik je vertrouwen niet ga schaden zegt hij. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *