Christel denkt dat er een verkeerde keuze is gemaakt bij de potentiële bewoners

Christel denkt dat er een verkeerde keuze is gemaakt bij de potentiële bewoners

Franny en Christel zitten op een bankje wanneer Franny over de potentiële bewoners begint. Ik had ze liever allebei gehouden zegt ze. Christel knikt en vertelt dat Kevin echt een leuke jongen was. Jullie krijgen er spijt van, dat weet ik wel benadrukt ze. Franny lijkt te schrikken. Wat dan vraagt ze. Christel is even stil. Let maar eens goed op Jens zegt ze uiteindelijk. Dat wordt een heftige eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *